# ACRS KAIROS POWER LICENSING SUBCOMMITTEE MEETING AGENDA

#### for

## **Hermes 2 Non-Power Reactor Preliminary Safety Analysis**

## May 16, 2024

**Location: NRC HQ and Virtual Meeting** 

ACRS Contact: Weidong Wang Weidong.Wang@nrc.gov 301-415-6279

Microsoft Teams Join the meeting now Meeting ID: 219 321 963 483 Passcode: qPiGKt

**Or Dial-in by phone** <u>+1 301-576-2978</u>, Phone conference ID: 703 610 27#

Topic	Presenter	Eastern Time (Duration)
ACRS Subcommittee Chairman Introductory Remarks	Chairman	11:00 am – 11:05 am (5 min)
Overview of Design Differences Between Hermes 1 and Hermes 2	Kairos	11:05 am – 11:15 am (10 min)
Overview of Hermes 2 PSAR Chapters 1, 4, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, and 18	Kairos	11:15 am – 12:10 pm (55 min)
Lunch Break		12:10 pm – 1:10 pm (60 min)
Closed Session to discuss proprietary information if needed		1:10 pm – 2:10 PM (60 minutes)
NRC Staff Review Strategy and SE Format	NRC Staff	2:10 pm – 2:30 pm (20 min)
Hermes 2 SE Chapters 1, 4, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, and 18	NRC Staff	2:30 pm – 3:30 pm (60 min)
Break		3:30 pm – 3:40 pm (10 min)
ACRS member discussion	ACRS	3:40 pm – 4:30 pm (50 min)
Public Comments		4:30 pm – 4:45 pm (15 minutes)
Closed Session to discuss proprietary information if needed		4:45 pm – 5:00 PM (15 minutes)
Meeting Adjourns		5:00 pm

#### ACRS Notes:

- 1. Presentation time should not exceed 50 percent of the total time allocated for a given item. The remaining 50 percent of the time is reserved for discussion.
- 2. One (1) electronic copy of each presentation should be emailed to the Designated Federal Official 1 day before the meeting. If an electronic copy cannot be provided within this timeframe, presenters

should provide the Designated Federal Official with a CD containing each presentation at least 30 minutes before the meeting.